За нас

Относно Аrmy PRO

ArmyPRO е интегрирана система за обучение на физическа и психическа здравина тип тест. Програмите са съчетание от иновативни техники и упражнения военен стил. целящи бърза промяна на физическото състояние и изграждане на устойчивост, издръжливост и решителност. Това изключително ще Ви помогне във вземането на решения в ежедневието Ви. Но ArmyPRO е много повече. Това е начин на съществуване и действие, което ще Ви насърчи и дисциплинира във всички области на живота. Практикуването и постоянството в тренировките ще развие във вас потенциала, стремежа и приспособяването към нова среда и лесното адаптиране към нея.

Тренировъчните програми са достъпни за всеки, начинаещ или професионален спортист. Това, с което се отличава ArmyPRO от останалите тренировъчни програми и системи е, че по време на упражненията се развиват и мисловните умения в моменти на физическа умора. Тази комбинация Ви позволява да развиете и да се съсредоточавате мисловно в моменти на физическа умора. Това значително ще Ви накара да се почувствате много по устойчиви и практични. Тренировките се състоят на открито и със собствено тегло.

ArmyPRO е за всеки, който има желание и е отдаден в това да усъвършенства себе си, да бъде лидер и да изгради силен дух. Това не е просто тренировка, това е функционално движение, начин на живот и дисциплина.

Предимствата на тренировъчната система ArmyPRO е. че развива физическия контрол върху тялото и подобрява ориентацията, за укрепване на организма, гъвкавостта и повишаване на психическото състояние и отдадеността в спорта. Регулира дишането, укрепва контрола над ума и съзнанието. Основата в подготовката е 70% психическа нагласа и 30% физическо натоварване. Тук успехът е съзнателен избор.

Защо да изберете нас?

Нашата компания е създадена с една единствена мисия – да Ви накараме да „Уловите различното…“,тренирайки. Затова нашите усилия са съсредоточени в осигуряването на високо качество на услугите ни, денонощно обслужване, както и грижа за всеки детайл..

Опит 95%
Прогрес 90%
Тренировки 95%
Доверие 100%
X